Haulikkokoulu

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan opettelemaan haulikkoammunnan alkeita tai kehittämään jo olemassa olevia kykyjä. Pääset kokeilemaan haulikkoammuntaa kokeneiden ampujiemme opastuksella / valvonnassa, osumia sekä onnistumisen hetkiä tulee varmasti. Saatat löytää itsellesi uuden harrastuksen ja ainakin paljon uusia ystäviä! Järjestämme haulikkokoulun  2021 vasta-alkajille sekä kokeneemmille ampumaurheilusta kiinnostuneille.

Haulikkokoulu 2021

Raasion ampumaradalla (katso ajo-ohje)

Haulikkokoulu alkaa 13.3.2021 klo 12.00. Lajeina metsästyshaulikko/kouluttajana Petteri Manninen, metsästystrap/Jorma Hujanen ja kansallinen trap/Seppo Mahlamäki.

Kokoontuminen radalla (toimisto), jossa käydään perusasiat läpi sekä tarkistetaan aseen sopivuus. Muista että radalla ei käytetä asehihnaa! Maksimihaulikoko on 2.6 mm. Mukaan kuulosuojat ja suojalasit.

Kurssi koostuu kymmenestä harjoituskerrasta. Maksimioppilasmäärä on viisi (5) metsästystrapissa ja kuusi (6) muissa lajeissa.

Kullakin kerralla ammutaan 50 kiekkoa. Kiekot maksetaan normaalisti ja koulutusmaksu 10 euroa/kerta maksetaan suoraan kouluttajalle.

Mahdollisuus vuokrata seuran asetta hintaan viisi euroa/kerta. Ilmoita jos tarvitset patruunoita.

Ilmoittautuminen oheisella nettilomakkeella, ilmoita laji johon osallistut (valintapainikkeella) ja aseen vuokraustarve lisätiedoissa.

Tervetuloa
Siilinjärven Urheiluampujat ry
Haulikkojaosto

Ruutipistoolikoulutusta vetää samoilla ehdoilla Matti Kammonen.  Patruunat maksetaan Matille, koska ilman aselupaa niitä ei voi hankkia. Seuralla on kaksi pienoispistoolia käytettävissä. Pistooliammunnassa ei tarvita erityisasusteita.

Pistooliasioita voit kysellä Matilta:

puh.040 093 8653
matti.kammonen@gmail.com