RAASION AMPUMAURHEILUKESKUS

Raasion haulikkoratojen keskus toimisto- / taukotila vuonna 2010 valmistunut "Matin maja". (c) T.J.P SiUra

RAASION HAULIKKORADAT:

3 kpl Olympia TRAP ratoja (radat 4,6,7)

4 kpl SKEET ratoja(radat 2,3,4,5)

2 kpl 1-trap/SML trap ratoja (radat 1,2)

RAASION LUODIKKORADAT:

25m 25 paikkainen pistoolirata

50m 25 paikkainen pienoiskiväärirata

50m pienoishirvirata

Practical rata

Siilinjärven RHY:n LUODIKKORADAT
-100m, 25 paikkainen luodikkorata  ja
-100 ja 75m hirvirata .

Näiden ratojen käyttöön liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään;
RHY:n tahi
Raasion Ratatoimikunnan puoleen
.

Ympäristöasiat ovat seurallemme tärkeitä, Raasion ampumaradan ympäristöä tutkitaan ja seurataan vuosittain. Tässä Raasion ampumaradan etumaastosta otetussa kuvassa kukki Päivänkakkara (Leucanthemum vulgare), kuva kesältä 2008.

MAAKUNNAN HAULIKKOAMMUNNAN KESKUS!

Raasion ampumaurheilukeskus on Itä-Suomen suurin ja monipuolisin haulikko-ammuntakeskus. Raasion ampumaurheilukeskuksen keskeinen sijainti Siilinjärvellä antaa myös ympäryskuntien asukkaille mahdollisuuden harrastaa ammuntaa valvotuissa ja turvallisissa olosuhteissa, tarkoituksen mukaisilla suorituspaikoilla, lyhyen ajomatkan päässä kotoaan.

Haulikkoammunnan lisäksi Raasio tarjoaa hyvät puitteet niin pienoiskivääri-,pistooli kuin practikal ammunnan harrastajille. Kesällä 2014 valmistuvat uudet toimintamontut laajentavat practical ja SRA- ampujien harrastusmahdollisuuksia.

RAASIOON RENTOUTUMAAN!

Raasion ampumakeskus on kokoajan kehittyvä, monipuolinen ja ennenkaikkea turvallinen paikka harrastaa erilaisia haulikkoammunnan lajeja. Haulikkoradoillamme voi opetella haulikkoammunnan alkeita kokeneiden ampujiemme opastuksella, harjoitella metsästystä varten tai systemaattisesti kansallisiin sekä kansainvälisiin kilpailuihin. Raasion haulikkoradat tarjoavat hienot puitteet ammunnan harjoitteluun lajiensa huipuille sekä viihtyisän paikan rentoutua haulikkoammunnan parissa esim: työ-, kaveri-, tai metsästysporukan kanssa.

PIENTEN JA SUURTEN KILPAILUJEN NÄYTTÄMÖ

SiUra:n Haulikkojaosto järjestää Raasiossa vuosittain useita kansallisia ja kansainvälisiä haulikkoammunta kilpailuja. Raasio tarjoaa siis myös hyvät puitteet isojenkin kilpailujen järjestämiseen niin kilpailijoille kuin yleisöllekkin!

Siilinjärven Urheiluampujat toivottaa kaikki haulikkoammunnan harrastajat ja lajista kiinnostuneet tervetulleiksi Raasion ampumaradoille mukavan harrastuksen pariin!

Trap ratoja Raasiossa. (c) TJP