SEURAN ESITTELY

Siilinjärven Urheiluampujat Ry (SiUra)
• Perustettu 1978
• Jäseniä: n. 250

Y: 1053690-9

RAASION AMPUMAURHEILUKESKUS
 Raasiontie 261, 71840 Kuuslahti

050 5959 078 (ratavahtimestari, toimisto)

SiUran tiedotus sähköposti:   siura.raasio(at)gmail.com

SiUra on Suomen Ampumaurheiluliiton jäsen
SiUra on Suomen Metsästäjäliiton jäsen

SiUran pääasiallinen toimintamuoto on ampumaurheilu valmennus- koulutus ja kilpailutoiminta. Tähän kuuluu niin ampumaurheilukoulutus lajista kiinnostuneille kuin huippu-urheilujoiden valmennustoiminnan tukeminen. SiUra:n ampujat ovatkin tuttu näky, ampumaurheilusta kiinnostuneille niin pienemmistä seuraotteluissa ja piirinmestaruuskilpailuissa kuin SM-kilpailujen finaaleissa tahi kansainvälisillä ampumaradoilla.

Lisäksi SiUra ylläpitää Raasion Ampumaurheilukeskusta yhdessä Siilinjärven Riistahoitoyhdistyksen kanssa. SiUra on Suomen Ampumaurheiluliiton sekä Suomen metsästäjäliiton jäsenseura. Sen lisäksi, että SiUra:n ampujat menestyvät maailmalla, menestyvät he myös kotona. Raasiossa on järjestetty jo useampana vuonna Suomen Ampumaurheiluliiton haulikkolajien Suomenmestaruus, Ranking sekä Aluemestaruuskilpailuita, unohtamatta Suomen Metsästäjäliiton PM- tahi katsastuskilpailuja.

SiUralla on hyvät suhteet paikallisiin ampuma- ja metsästysseuroihin sekä seuramme pääyhteistyökumppaniin Siilinjärven RHY:een, joiden kanssa toimitaan kiinteässä yhteistyössä ampumaurheilun sekä ampuma- ja metsästysharrastuksen etuja ajaen.