SM Automaattitrap 13.- 14.7.2019 (kaikki sarjat)

Pomintoja tuloksista:

Kilpailuissa ammuttiin neljä SE:tulosta kun Y70 sarjassa RS:n Jarl Österman  ampui hienosti uuden SE:N 88 /100.

Toinen SE tulos ammuttiin nuorten joukkuekilpailuissa, jossa OSU:N nuori joukkue rikkoi kiekkoja yhteensä 155.

Kolmas sunnuntaina N20 sarjassa Pohjois-Hämeen Ampujien Viivi Zerenoglun lopputulos 81 Neljäs SE ammuttiin naisten joukkuekilpailussa kun Kaustisten Pohjan-Veikkojen joukkue Merja Ahola, Lotta Seppinen ja Johanna Vähäpesola rikkoivat yhteensä 209 kiekkoa.

Sunnuntain Miesten sarjan kärki paikoilta löytyi pitkälti samoja miehiä kun lauantain Y50 sarjan palkintopalleilta. Suomenmestaruuden voitti lauantain Y50 sarjan kultamitalisti Ruotsalon Metsästys Yhdistyksen Timo Nissilä tuloksella 92. Hopealle ampui niin ikään lauantaina Y50 sarjassa hopeaa ampunut, Porin Haulikko Clubin Ari Simola tuloksella 89 ja Pronssia pudotus ammunnan jälkeen Mäntsälän Kennel- ja Metsästys Yhdistyksen Tatu Vartiainen tuloksella 88 / 2.

Naisten sarjan Suomenmestari 2019 on Mäntsälän Kennel- ja Metsästys Yhdistyksen Ulla Vartiainen tuloksella 84, hopeaa ampui Sibbo Skytte Gille:n Mopsi Veromaa ja pronssia Kaustisten Pohjan-Veikkojen Lotta Seppinen.

Liikuntavammaisten sarjoissa Suomenmestareiksi ampuivat LV2 sarjassa Kiuruveden Erä ja Urheiluampujien Pentti Kumpulainen ja LV1 sarjassa Orimattilan Seudun Urheiluampujien Pasi Saarinen.

Lauantain kilpailuissa ammuttiin kaksi SE:tulosta kun Y70 sarjassa RS:n Jarl Österman  ampui hienosti uuden SE:N 88 /100.

Nuorten sarjan voittoon ampui järjestävän seuran SiUra:n nuori lupaus Juho Montonen tuloksella 82.

Y15 sarjan voitto OSU:n Samuel Ruusunen tuloksella 51, hopealle ampui niinikään OSU:n Elias Ruusunen tulo: 38

Y17 sarjassa kultaa ampui Kaustisten Pohjan-Veikkojen Viljami Teirikangas tuloksella 39.

Y50 sarjan kirkkaimman mitalin sai kaulaansa Ruotsalon Metsästys Yhdistyksen Timo Nissilä tuloksella 89. Hopealle jäi niukimmalla mahdollisella erolla Porin Haulikko Clubin Ari Simola tulos 88. Pronssia luokassa Y50 voitti Kaakkois-Suomen haulikkoampujien Ari Hyypiä tuloksella 85.

Y60 sarjan Suomenmestari 2019 on Ruotsalon Metsästys Yhdistyksen Ari Heikkiniemi tuloksella 87. Hopeaa ampui Juuan Ampujien Jari Gröndahl tulos: 80 ja pronssia Viitasaaren Ampujien Vesa Laahanen tulos: 79.

Y70 sarjan Suomenmestari SE tuloksella oli tänään Raseborg Skytta:en Jarl Österman tulos 88. Hopeaa voitti Siilinjärven Urheiluampujien Erkki Hara ja pronssia pudotusammunnan kautta Viitasaaren Ampujien Aimo Varis tulos: 74 / 3