28.6.2020 Kärki-Kisat

Kilpailujen tulokset

PDF-tiedostoKärki-kilpailu, TULOKSET, Skeet (3).pdf (41 kB)
Lopputulokset Skeet
PDF-tiedostoKärki-kilpailu, TULOKSET, Trap (3).pdf (39 kB)
Lopputulokset Trap

Kärki-Kisat 26.-28.6.2020

Kärki-kisat sujuivat hyvien tulosten merkeissä. Trapissa Y60-sarjassa Jari Rämö PHC-seurasta ampui peruskilpailussa sensaatiomaisesti 122 osumaa. Hän oli finaaliin lähdettäessä selvässä johdossa. Finaalissa vielä sekä Jari Rämö, Viitasaaren Ampujien Vesa Laahanen että LAS:n Risto Rämö ampuivat kaikki 23 osumaa! Jari Rämön kokonaistulokseksi muodostui siten 145 osuttua kiekkoa!

Naisten sarjassa Mopsi Veromaa SSG:stä ampui peruskilpailussa 119 osumaa ja voitti finaalin osuttuaan 42 kiekkoon. Kaustisten Johanna Vähäpesola oli toinen tuloksella 29 kiekkoa.

Juniorifinaalin voitti Kaarlo Hoppu P-HA:sta kukistettuaan pudotusammunnassa järjestävän seuran Juho Montosen, kummankin tulos oli 36 osumaa. Vasta 12-vuotias Samuel Ruusunen OSU:sta ampui peruskilpailussa 103 osumaa parantaen ennätystään noin 15 kiekolla!

Miesten sarjassa peruskilpailussa onnistui parhaiten SiUra:n Juhani Rissanen, tulos 120 kiekkoa. Finaalin vei nimiinsä kuitenkin LAS:n Tomi Hämäläinen 41 osumalla K-SHa:n Ari Hyypiän jäätyä kiekon verran taakse.

Skeetissä LAS:n Tommi Takanen ampui peruskilpailun 120 osuman arvoisesti ja finaalissa rikkoutui 56 kiekkoa, jolla heltisi selvä voitto M-sarjassa.

Y50-sarjan voitti PAMS:n Arto Röppänen ja Y60-sarjan Arto Pentti (K-SHa), jonka tulos 131 oli ikämiessarjojen paras.

Juniorifinaalissa paras oli Tornion Seudun Ampujien Eetu Kaimio, tulos 41 osumaa.

Naisten finaalissa Tornion 17-vuotias Julia Ylimäinen ampui 35 kiekkoa rikki voittaen 33 kiekkoa rikkoneen Iisalmen Henna Kauppisen.

Kilpailut sujuivat oikein hyvässä hengessä ja ampujat toimivat toimitsijatehtävissä hyvällä talkoomielellä.

Palkintojen jaon yhteydessä kiitettiin joukolla näiden kisojen mahdollistajasponsoria ja järjestävä seura luovutti Tornion Seudun Ampujille pöytästandaarinsa omana kiitoksenaan ao. seuran tekemästä mittavasta nuorisotyöstä.